I. SUGARBIRD AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékkártyát az alábbi SUGARBIRD márkaüzletekben vásárolhatsz:

Westend — Allee — Szeged Árkád — Győr Árkád — Debrecen Fórum

Az ajándékkártyák kizárólag az alábbi megjelölt üzletekben használhatóak. Az ajándékkártya online vásárlásra nem használható fel.

A SUGARBIRD ajándékkártya teljes vagy részleges fizetéshez is felhasználható. A kívánt összeget levonjuk a kártyádról, és csak a fennmaradó összeg jelenik meg a bizonylaton.

Az ajándékkártya a vásárlás időpontjától számított 1 éven belül használható fel.

II. FELTÉTELEK:

1. Általános

Jelen feltételek a SUGARBIRD üzletekben vásárolt SUGARBIRD Ajándékkártyákra vonatkoznak. A SUGARBIRD Ajándékkártya vásárlásakor vagy használatakor elfogadod a jelen feltételeket ("Feltételek"). A SUGARBIRD fenntartja a jogot a Feltételek értesítés nélkül történő értelmezésére, módosítására vagy megszüntetésére. A legfrissebb Feltételeket mindig közzétesszük a sugarbird.com oldalon. A SUGARBIRD Ajándékkártya kizárólag az alábbi megjelölt üzletekben használható: Westend, Allee, Szeged Árkád, Győr Árkád, Debrecen Fórum. A SUGARBIRD Ajándékkártya felhasználható a kiválasztott termékek teljes vagy részleges ellenértékének kifizetésére. A nyugtán mindig feltüntetjük a SUGARBIRD Ajándékkártya aktuális összegét.

Az aktuális egyenleg, lejárat, illetve az ajándékkártyával bonyolított tranzakciók listája elérhető a résztvevő üzletekben. Minden SUGARBIRD Ajándékkártya egyedi sorozatszámmal van ellátva, melynek fizikai jelenléte és bemutatás a felhasználás feltétele.

2. Érvényesség

Minden SUGARBIRD Ajándékkártya minimális értéke 10,000. - Ft. Meglévő SUGARBIRD Ajándékkártyád egyenlegét bármikor növelheted a megjelölt üzletekben vásárolt további összeggel.

A SUGARBIRD Ajándékkártya a kiállítását, vagy az utolsó feltöltés aktiválást követően 1 évig érvényes. Az érvényességi időszak lejáratát követően a SUGARBIRD Ajándékkártya nem használható vásárláshoz, nem aktiválható újra és a fel nem használt összeg nem téríthető vissza.

A SUGARBIRD Ajándékkártya a rajta nyilvántartott egyenleg erejéig használható fel, amíg a kártya egyenlege el nem éri a nullát.

A SUGARBIRD Ajándékkártya közvetlenül készpénzre nem váltható, felhasználásánál visszajáró összeg nem adható.

A SUGARBIRD Ajándékkártya nem pótolható.

3. Korlátozott felelősség

A SUGARBIRD Ajándékkártya a birtokosa által használható fel, aki kizárólagos felelősséggel tartozik annak használatáért. A SUGARBIRD nem vállal felelősséget az elveszett, ellopott vagy megrongálódott SUGARBIRD Ajándékkártyáért.